Un curs de fotografia per als vostres fills,  és tan sols un curs de fotografia per nens i adolescents?

A Lullaby no, a Lullaby volem que els vostres fills aprenguin diferents valors, diferents oportunitats de veure la natura, el seu entorn, de compartir, de motivar la creativitat, les idees, de conèixer una nova manera d’expressar les seves emocions,…i tot a l’hora que aprenen a fer fotografies per a ells i per a vosaltres, a organitzar-les, realitzar-les i editar-les.

Obrir-los la ment a un nou món ple de colors, textures i llums.

Hem creat aquest curs, pensant en la situació actual per aprofitar aquest temps aprenent, compartint i gaudint, però sobretot sent una finestra d’oportunitats per als que son a casa, adquirir nous coneixements teòrics i sobretot pràctics, els quals el hi serviran per tota la vida i compartiran amb vosaltres en forma de records i d’imatges inoblidables.

Poden utilitzar per a la realització de fotografies tant, càmera, com mòbil o tablet.

El curs el poden fer ells sols, no cal que els acompanyeu en cada moment, serà un temps per dedicar-se i aprendre per ells mateixos, per part meva tindran sempre un seguiment continu, assessorament, suport i revisió de tasques. Us ofereixo tota la meva confiança i dedicació personalitzada pels vostres fills.

Curs de fotografia  i mentoring online, pensat detall a detall per a ells,

a partir de 10 , fins els  17 anys

 

 

Què farem i què els ensenyarem al curs

– Trucs per saber enquadrar i fer les millors composicions.

– Treballar amb els colors, aprendre com aquests influeixen en les sensacions, teoria i compatibilitats de colors, equilibri, combinacions,…

– Aprendre que hi ha diferents llums i buscar les més especials per fotografiar.

– Buscar un missatge o historia en cada imatge que fan.

– Lightroom: Aprendre a fer tries d’imatges i revelat (coneixeran lightroom una eina professional molt intuïtiva i àgil, el programa per excel·lència dels grans fotògrafs. També us podran fer classes a vosaltres, fora de programes que ofereixen baixes qualitats en revelats d’imatges.

– Photoshop: Editar les imatges sense dependre del filtres ja fets, aplicacions limitades i sense creativitat, triar ells mateixos els paràmetres segons les seves preferències i saber com dirigir la mirada a cada imatge, eliminar objectes de les imatges, eliminar granets, rascades, esgarrapades,….).

Com ho farem, metodologia

– Vídeos tutorials amb totes les recomanacions i classes, curts i divertits (vosaltres trieu quan connectar-vos i a quin ritme seguir el curs).

– Pràctiques amb tota aquesta teoria, i posteriorrevisió i seguiment personalitzat, de cada una de les tasques fetes i experiències.

– El lliurament de les tasques, seran sempre sense estres, ni pressió, sense dates límit, cada un al seu ritme, el que volem és que aprenguin gaudint.

– Grup de missatges compartit entre els alumnes i jo mateixa, per plantejar totes les consultes, dubtes i propostes.

– Durada del curs, de mitjans de juny a mitjans de setembre (deixant el mes d’agost per si volen continuar per fer infinites pràctiques).

– Diploma de final de curs i participació en de la Galeria d’Art virtual “Lullaby kids photographers” incloent la seva millor fotografia, on haurà aplicat tots els coneixements per a la realització, composició i edició, al final del curs

 

Què aporta aquest curs i quin són els principals objectius

– Aprendre a fer tries de les imatges de la família i les seves pròpies, evitant l’acumulació eterna de gigues i gigues d’imatges a l’ordinador.

– Aprendre a revelar i editar les imatges, serà un abans i un després en cada una d’elles i també ho podreu fer junts.

– Estimular la seva creativitat, reforçar la seva pròpia autonomia, confiança, responsabilitat i estima.

– Ampliar la seva capacitat d’observació, d’entendre que sempre hi ha diferents perspectives en tot, estimular la imaginació, la creativitat, apropar-los a l’art, treballar sensacions amb els colors, aprendre una manera d’expressar lliurament emocions, sentiments i pensaments,… ser ells mateixos.

– Aprendre i practicar a observar d’una manera diferent a persones, animals, objectes, natura,..

– Aprendre a parar, fer pauses, observar i sempre provar diferents opcions fins triar la mes idònia o decisió final.

– Practicar l’organització sense cap pressió, que planifiquin el seu propi temps, connectar-se al curs, en base a la seva disponibilitat i quan els hi vingui de gust.

Interactuar amb altres alumnes del curs, compartir coneixements, opinions, dubtes, resolucions, idees, propostes, …

– Interactuar i col·laborar amb la resta de la família

 

 i sobretot gaudir i compartir!!!

Contacto y reservas:

Contacte i reserves:

Lullaby, Atelier de fotografia  –  Montse Espolet

Fotografia creativa, Fine Art Photography

Avinguda Antoni Gaudi 30

Urb. Ca n’ Amat

Ullastrell – Terrassa – Barcelona

08231 Ullastrell – Terrassa

escriu-nos a montse@lullaby.cat

93 744 79 92    619 87 82 93

 

www.lullaby.cat

Josep Sànchez i Montse Espolet

Copyright Notice — All Photographs appearing in this site are the exclusive property of Montse Espolet - Lullaby, and are protected under international copyright laws.  Lullaby fotografia is a registred name.
Photographs are not to be downloaded, reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way, alone or with any other material, or by use of computer or other electronic means without the express written permission of Montse Espolet - Lullaby.    The use of any image or film as the basis for another photographic concept or illustration is a violation of copyright without Montse Espolet - Lullaby´s written permission.   By entering this site you are agreeing to be bound by the terms of this agreement. Entrance to this site is expressly on these conditions which embodies all of the understandings and obligations between the parties.   No images or films are within the public domain.
Please, don't copy, you can create your own images.
Copy right Lullaby -  Montse Espolet 2010-2024

Fotografía de recién nacido, fotografía de bebés, fotografía de niños y fotografía familiar en Barcelona. newborn photographer - fotografia de nadons. Estudio fotografico privado en Barcelona.Fotografía artística de pre-mamá. Reportajes fotográficos de bebés