Lullaby, The Forest House

Obrim les portes del nou Lullaby / Montse Espolet.

 

Després de compartir milers de moments a l’estudi del centre de Terrassa (2010/2018), Lullaby/Montse Espolet obre nous projectes i nous horitzons, per oferir-vos com sempre, el millor de la seva essència.

“Lullaby, the forest house”, es troba situat en un entorn idíl·lic, una casa entre el bosc i la gran ciutat ( a 8 minuts de Terrassa, 25 de Barcelona i 1h de Girona o Tarragona), on podreu desconnectar de tot.

Més que un estudi, com podreu veure a les següents imatges, serà casa vostra durant el dia de la sessió. Hem cuidat cada racó al màxim, pensant en què ens agradaria trobar a nosaltres mateixos com a família.

Sempre seguint la filosofia de Lullaby, dins la nostra obsessió pels detalls, la seguretat dels petits, intimitat, creativitat, benestar, calma i perfecció,… tant en el tracte humà com en la calidesa, la intensitat i el confort d’un entorn, us obrim les portes a Lullaby, the forest House.

 

 

Tras compartir miles de momentos en nuestro estudio de fotografía, situado en el centro de Terrassa

abrimos nuestras puertas al nuevo estudio de Lullaby.

 

 

Lullaby, estudio de fotografía infantil profesional, dedicado reportaje fotográfico embarazo, fotografía recién nacido en Catalunya o donde nos queráis llevar, sesiones de fotografía de bebes y fotografía infantil, vivimos plenamente en el increible mundo de la maternidad y de la fotografía infantil y familiar

 

Lullaby Estudio

Lullaby és la casa que us obre les portes per oferir-vos els millors records de la vostra família. Podreu comptar amb tot el que us cal per a les sessions dedicades als nadons, a les famílies, als bebès, als petits de la casa, als quasi adolescents, a la preciosa època de l’embaràs,..
…, sala de lactància per a la màxima intimitat, temperatura adient, ambient relaxat, condicions i materials que garanteixen el màxim respecte pels vostres fills, llum natural i equip professional d’il·luminació, jardí per córrer i descobrir la natura, així com jocs per diferents edats, televisió amb usb per visualització de pel·lícules, wifi, cafè, infusions,… i tot el que pugueu necessitar per estar com a casa.
Durant les sessions de nadons, podreu gaudir visualitzant la sessió, de com el vostre nadó descansa relaxadament i podeu estar tranquils i amb confiança, si us adormiu vosaltres també, no sereu els primers ni els darrers que fan un descans al sofà de Lullaby..
Per a les sessions familiars, col-laborarem tots en el joc i en la creació dels millors instants, sempre tenint en comte les seves necessitats, el seu ritme i sobretot que s’ho passin més que bé. La majoria de composicions i captures seran moments de joc, de distracció i de captar els vostres millors moments, sense que us adoneu.
No tingueu cap dubte que s’ho passaran genial, i després de conèixer a la Lila, la Leia i el Greis, potser al final no voldran marxar.

Sessions Lullaby

Totes les sessions a Lullaby, compten amb els coneixements, estil, tempsicació, espais interiors i exteriors de l’estudi de Lullaby i experiència professional de Montse Espolet – Lullaby en el món de la fotografia.

Sessions

A Lullaby, a més podreu gaudir de l’experiència, creativitat i professionalitat de l’equip de producció de  Legends, agencia especialitzada en fotografia publicitaria, amb publicacions de les seves editorials a diverses revistes internacionals.

Legends

Lullaby, Atelier de fotografia

The Forest House

Ullastrell – Terrassa – Barcelona

619 87 82 93   montse@lullaby.cat