PostData T’estimo, el primer llibre publicat per Lullaby,

dedicat a la fotografia de nadons.

 

PostData T’estimo, publicat al 2014 per l’editorial Barcanova, és el primer llibre publicat i realitzat, amb fotografies de nadons del nostre propi país. Totes les imatges que apareixen al llibre, han estat realitzades per Lullaby durant les sessions personalitzades de les famílies que han desitjat compartir aquest record amb mi.

 

Aquest llibre pretén ser un tresor que vosaltres mateixos heu d’omplir, un diari per guardar tota la vida, on hi ha capítols dedicats als primers mesos del vostre embaràs, al pare, al gran moment del naixement, als avis,… i a tot el primer any de vida dels vostres fills, on podreu explicar els vostres records, les ecografies, les vostres emocions, les vostres pròpies fotografies i tot el que desitgeu…

La model, actriu i mare Martina Klein, ha estat la responsable d’escriure el pròleg del llibre i desitjo agrair-li la seva infinita amabilitat, recolzament  i vinculació des del primer moment amb el projecte, realment ha estat un plaer i un orgull el poder comptar amb la seva grata col·laboració, amb un text tan emotiu i personal, com insuperable.

Gràcies Martina

Lullaby lliura els beneficis de drets d’autor, a la planta de Neonats de l’Hospital de Sant Joan de Déu, per tal  d’oferir el nostre gra de sorra i per agrair-los la seva professionalitat, el seu dia a dia i tota la dedicació que ofereixen als més petits. Són un equip excepcional i únic.

Podeu trobar el llibre – diari d’embaras i del primer any del nadó a totes les grans llibreries “in situ” o online (Abacus, Casa del Libro, Amazon, Llibres.cat, Fnac, El Corte Ingles, …)

Espero us agradi i gràcies per la vostra confiança,

Montse Espolet – Lullaby