Sessions Lullaby Portrait Retrat

 Sessions centrades en el retrat inspirades en l’estil Fine Art, cuidant cada detall, cada complement, somriure, gest, mirada,…amb el nostre estil de sempre, un estil suau, un estil ple de somnis, de creativitat i de màgia,… tot unit en

l’art de la fotografia del retrat.

 Compartirem un ambient càlid i íntim, on es prioritza el seu i vostre benestar, retrats refinats i sofisticats, retrats que busquen misteri en la seva mirada, jugant amb textures, contrastos, llums, … per centrar-nos en les seves emocions, fugint sempre dels posats. Retrats únics i captivadors, un regal per als vostres fills, per vosaltres i per totes les generacions, un record com cap altre, perquè no hi ha al món família com la vostra, ni  fills com els vostres.

Jugarem amb l’attrezzo i al més pur estil Lullaby, tant a l’estudi com al jardí exterior.

 

 

Us ofereixo, crear conjuntament una obra d’art, plasmar la seva màgia, la seva innocència, els seus gestos i molt més que un simple somriure, imatges d’ells i si us animeu, potser també imatges d’ells amb vosaltres.

A part, recordareu aquell dia de la sessió, com un dia genial que vàreu compartir en família.

De la mateixa manera que un pintor de belles arts selecciona acuradament la seva paleta de colors, cuidarem minuciosament cada detall, ja que capturar la imatge és tan sols una part de l’experiència a compartir. 

A la sessió Portrait Retrat Fine Art de Lullaby, comptareu amb unes imatges úniques en format digital i , com no podia ser d’una altra manera, acompanyarem aquests retrats lliurats amb el màxim detall dins la Caixa Lullaby i amb les fotografies impreses en paper Fine Art, qualitat Premium professional.

 

 

Amb mil ganes de rebre els vostres comentaris, consultes, idees, … saber com sou i com són, preferencies, estil, i fer-vos participar en aquest record tan únic, bonic i emotiu.            montse@lullaby.cat

Comencem a imaginar junt@s?

Sessions Lullaby

Totes les sessions a Lullaby, compten amb els coneixements, estil, temps, dedicació, espais interiors i exteriors de l’estudi de Lullaby i experiència professional de Montse Espolet – Lullaby en el món de la fotografia.

Sessions

Per a més informació, reserves o qualsevol consulta, no dubteu a contactar amb mi montse@lullaby.cat o encantada us atendré al 619 87 82 93, whatsapp o parlem quan vulguis.

 

A Lullaby, a més podreu gaudir de l’experiència, creativitat i professionalitat de l’equip de producció de  Legends, agencia especialitzada en fotografia publicitaria, amb publicacions de les seves editorials a diverses revistes internacionals.

Legends

Lullaby, Atelier de fotografia

The Forest House

Ullastrell – Terrassa – Barcelona

937 447 992  –  619 87 82 93   montse@lullaby.cat