Lullaby, The Forest House

Obrim les portes del nou Lullaby.

Després de compartir milers de moments a l’estudi del centre de Terrassa durant 8 anys, Lullaby obre nous projectes i nous horitzons, per oferir-vos com sempre, el millor de la seva essència.

“Lullaby, the forest house”, es troba situat en un entorn idíl·lic, una casa entre el bosc i la gran ciutat ( a 8 minuts de Terrassa, 25 de Barcelona i 1h de Girona o Tarragona), on podreu desconnectar de tot.

Més que un estudi, com podreu veure a les següents imatges, serà casa vostra durant el dia de la sessió. Hem cuidat cada racó al màxim, pensant en què ens agradaria trobar a nosaltres mateixos com a família.

Sempre seguint la filosofia de Lullaby, dins la nostra obsessió pels detalls, la seguretat dels petits, intimitat, creativitat, benestar, calma i perfecció,… tant en el tracte humà com en la calidesa, la intensitat i el confort d’un entorn, us obrim les portes a Lullaby, the forest House.

Lullaby

Lullaby és la casa que us obre les portes per oferir-vos els millors records de la vostra família. Podreu comptar amb tot el que us cal per a les sessions dedicades als nadons, a les famílies, als bebès, als petits de la casa, als quasi adolescents, a la preciosa època de l’embaràs,..
…, sala de lactància per a la màxima intimitat, temperatura adient, ambient relaxat, condicions i materials que garanteixen el màxim respecte pels vostres fills, llum natural i equip professional d’il·luminació, jardí per córrer i descobrir la natura, així com jocs per diferents edats, televisió amb usb per visualització de pel·lícules, wifi, cafè, infusions,… i tot el que pugueu necessitar per estar com a casa.
Durant les sessions de nadons, podreu gaudir visualitzant la sessió, de com el vostre nadó descansa relaxadament i podeu estar tranquils i amb confiança, si us adormiu vosaltres també, no sereu els primers ni els darrers que fan un descans al sofà de Lullaby..

 

Per a les sessions familiars, col-laborarem tots en el joc i en la creació dels millors instants, sempre tenint en comte les seves necessitats, el seu ritme i sobretot que s’ho passin més que bé. La majoria de composicions i captures seran moments de joc, de distracció i de captar els vostres millors moments, sense que us adoneu.
No tingueu cap dubte que s’ho passaran genial, i després de conèixer a la Lila, la Leia i el Greis, potser al final no voldran marxar.

Sessió Júnior Familiar (de 3 mesos a 18 anys)

Compta amb tots els coneixements, estil, temps, dedicació, espais interiors i exteriors de l’estudi de Lullaby i experiència professional de Montse Espolet – Lullaby en el món de la fotografia, a més, totes les sessions també es inclouen:
A Lullaby, a més podreu gaudir de l’experiència, creativitat i professionalitat de l’equip de producció de  Legends, agencia especialitzada en fotografia publicitaria, amb publicacions de les seves editorials a diverses revistes internacionals.

Legends, Fashion and Advertising, Creative Child Photography

 

Lullaby, Atelier de fotografia

The Forest House

Ullastrell – Terrassa – Barcelona

619 87 82 93     montse@lullaby.cat