Us agradaria un curs on els vostres fills aprenen fotografia, aprenen a fer seleccions de les milers i milers d’imatges que la família teniu emmagatzemades, aprenen a editar-les, deixar-les fantàstiques, motivar la seva creativitat i tot d’una manera completament autònoma, sense dependre de vosaltres per poder-hi participar, amb algú que els fa un seguiment continu sobre com avancen i aclareix els seus dubtes?.

 

Qui imparteix el curs?

Montse Espolet, vinculada a la fotografia fa més de 20 anys, mare de dues nenes i creadora de Lullaby, Atelier de fotografia.

Amb més de 10 anys d’experiència en captar els millors moments de centenars de famílies, que han confiat en la seva professionalitat. Amb el coneixement de la psicologia, empatia i “trucs”, que calen per poder arribar als vostres fills, captar la seva atenció i animar-los a participar en aquest món tan màgic. Ha publicat dos llibres d’autor, dedicats a la fotografia infantil, la maternitat i la natura (editats per Barcanova i Alpina)

 

Un curs de fotografia per als vostres fills,  és tan sols un curs de fotografia per nens i adolescents?

A Lullaby no, a Lullaby volem que els vostres fills aprenguin diferents valors, diferents oportunitats de veure la natura, el seu entorn, de compartir, de motivar la creativitat, les idees, de conèixer una nova manera d’expressar les seves emocions,…i tot a l’hora que aprenen a fer fotografies per a ells i per a vosaltres, a organitzar-les, realitzar-les i editar-les.

Obrir-los la ment a un nou món ple de colors, textures i llums.

Hem creat aquest curs, per ser una finestra d’oportunitats per als que son a casa, adquirir nous coneixements teòrics i sobretot pràctics, els quals el hi serviran per tota la vida i compartiran amb vosaltres en forma de records i d’imatges inoblidables.

Poden utilitzar per a la realització de fotografies tant, càmera, com mòbil o tablet.

El curs el poden fer ells sols, no cal que els acompanyeu en cada moment, serà un temps per dedicar-se i aprendre per ells mateixos, per part meva tindran sempre un seguiment continu, assessorament, suport i revisió de tasques. Us ofereixo tota la meva confiança i dedicació personalitzada pels vostres fills.

Curs de fotografia  i mentoring online, pensat detall a detall per a ells,

a partir de 10 , fins els  17 anys

 

 

Què farem i què els ensenyarem al curs

– Trucs per saber enquadrar i fer les millors composicions.

– Treballar amb els colors, aprendre com aquests influeixen en les sensacions, teoria i compatibilitats de colors, equilibri, combinacions,…

– Aprendre que hi ha diferents llums i buscar les més especials per fotografiar.

– Buscar un missatge o historia en cada imatge que fan.

– Lightroom: Aprendre a fer tries d’imatges i revelat (coneixeran lightroom una eina professional molt intuïtiva i àgil, el programa per excel·lència dels grans fotògrafs. També us podran fer classes a vosaltres, fora de programes que ofereixen baixes qualitats en revelats d’imatges.

– Photoshop: Editar les imatges sense dependre del filtres ja fets, aplicacions limitades i sense creativitat, triar ells mateixos els paràmetres segons les seves preferències i saber com dirigir la mirada a cada imatge, eliminar objectes de les imatges, eliminar granets, rascades, esgarrapades,….).

Com ho farem, metodologia

– Vídeos tutorials amb totes les recomanacions i classes, curts i divertits.

– Pràctiques amb tota aquesta teoria, posterior revisió i seguiment personalitzat, de cada una de les tasques fetes i experiències.

– El lliurament de les tasques, seran sempre sense estres, ni pressió, sense dates límit, cada un al seu ritme, el que volem és que aprenguin gaudint, no tenir un nou estres.

– Grup de missatges compartit entre els alumnes i jo mateixa, per plantejar totes les consultes, dubtes i propostes.

– Durada del curs, de mitjans de juny a mitjans de setembre (deixant el mes d’agost per si volen continuar fent pràctiques).

– Diploma de final de curs i participació en de la Galeria d’Art virtual “Lullaby kids photographers” incloent la seva millor fotografia, on haurà aplicat tots els coneixements per a la realització, composició i edició, al final del curs

 

Què aporta aquest curs i quin són els principals objectius

– Aprendre a fer tries de les imatges de la família i les seves pròpies, evitant l’acumulació eterna de gigues i gigues d’imatges a l’ordinador.

– Aprendre a revelar i editar les imatges, serà un abans i un després en cada una d’elles i també us podran fer de profes.

– Reforçar la seva pròpia autonomia, confiança, responsabilitat i seguretat, Ampliar la seva capacitat d’observació, d’entendre que sempre hi ha diferents perspectives en tot, estimular la imaginació, la creativitat, apropar-los a l’art, treballar sensacions amb els colors, aprendre una manera d’expressar lliurament emocions, sentiments i pensaments,… ser ells mateixos.

– Aprendre a parar, fer pauses, observar i sempre provar diferents opcions fins triar la mes idònia o decisió final.

–  Interactuar amb altres alumnes del curs, compartir coneixements, opinions, dubtes, resolucions, idees, propostes, …

 i sobretot gaudir i compartir!!!

Dades importants i què inclou el curs

– Curs que combinarà contingut teòric i sobretot potenciarà el contingut pràctic, per tal d’aconseguir la màxima implicació i interès dels vostres fills. Ideat per aprendre a fer tries i edicions de fotografies, amb una nova manera de divertir-se, de compartir coneixements, de ser autònoms amb la gestió del seu temps, d’entrar dins el món de l’art, de motivar la seva creativitat i d’estar davant d’una pantalla fora de deures escolar o jocs interminables sense cap contingut cultural.

– Edat, dels 10 als 17 anys

– Calendari curs: mitjans de juny, mitjans de setembre (agost poden fer practiques)

– Horari completament flexible, lliure organització setmanal.

– Dedicació diària recomanada, mitjana entre 1 a 2 hores

– Curs planificat per ser completament autònoms al participar.hi

– Requeriments tècnics: mòbil o tablet, càmera (opcional), ordinador

– Accés il·limitat a tots els tutorials del curs.

– Lliurament Diploma i participació Galeria d’Art online final de curs Lullaby Photographers

– Places limitades, confirmació per ordre d’inscripció.

– Abans de l’inici dels curs, us enviarem un qüestionari per saber del vostre fill i així poder personalitzar al màxim les seves necessitats, també tindrem contacte amb els pares per indicar les bases i materials que els alumnes necessitaran per començar i seguir el curs d’una manera completament autònoma.

Preu

– Preu General per accés a tot el contingut i serveis “mentoring” del curs  140€.

Reserves abans del 10 de juny, Preu Especial 95 € (germans 45€)

– Descompte abans 10 juny i amics alumnes dels curs 5%, preu total 90 € (si vens de part d’algú ja amb reserva)

– Abonament transferència o paypal

Contacto y reservas:

Contacte i reserves:

Lullaby, Atelier de fotografia  –  Montse Espolet

Fotografia creativa, Fine Art Photography

Avinguda Antoni Gaudi 30

Urb. Ca n’ Amat

Ullastrell – Terrassa – Barcelona

08231 Ullastrell – Terrassa

escriu-nos a montse@lullaby.cat

93 744 79 92    619 87 82 93

 

www.lullaby.cat

Josep Sànchez i Montse Espolet

Copyright Notice — All Photographs appearing in this site are the exclusive property of Montse Espolet - Lullaby, and are protected under international copyright laws.  Lullaby fotografia is a registred name.
Photographs are not to be downloaded, reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way, alone or with any other material, or by use of computer or other electronic means without the express written permission of Montse Espolet - Lullaby.    The use of any image or film as the basis for another photographic concept or illustration is a violation of copyright without Montse Espolet - Lullaby´s written permission.   By entering this site you are agreeing to be bound by the terms of this agreement. Entrance to this site is expressly on these conditions which embodies all of the understandings and obligations between the parties.   No images or films are within the public domain.
Please, don't copy, you can create your own images.
Copy right Lullaby -  Montse Espolet 2010-2021

Fotografía de recién nacido, fotografía de bebés, fotografía de niños y fotografía familiar en Barcelona. newborn photographer - fotografia de nadons. Estudio fotografico privado en Barcelona.Fotografía artística de pre-mamá. Reportajes fotográficos de bebés